Locația noastră

 

Căminul este situat pe Iancu Nicolae, în Pipera, într-o zonă rezidențială, la doar 400 de metri de pădurea Băneasa și Grădina Zoologică. Construcția este amplasată în planul secund, la distanta de șoseaua principală, astfel încât să te poți bucura de liniște și de aerul curat.

 

Camere primitoare şi pe gustul tău

 

Am construit un cămin de bătrâni modern și confortabil şi l-am dotat cu toate facilitățile necesare vieții de zi cu zi,ca să nu îți lipsească nimic. În plus, spațiul a fost gândit astfel încât să încurajeze socializarea și interacțiunea cu ceilalți rezidenți, ca să nu te simți singur.

 

Avem 8 camere de cazare dotate cu mobilier nou, adaptat necesitaților rezidenților, iar fiecare are posibilitatea sa își personalizeze spațiul locativ așa cum își dorește, in funcție de nevoile si dorințele sale.

 

În plus, fiecare cameră are televizor cu cablu tv, grupuri sanitare spațioase, aparat de aer condiționat și chiar internet Wi-Fi!

 

Masă

 

Mesele și gustările sunt pregătite de un bucătar profesionist şi sunt personalizate în funcție de regimul fiecărui rezident, pe baza recomandărilor date de către medic. Bucătăria proprie este complet utilata şi dotată corespunzător, iar accesul este permis doar personalului autorizat, în concordanță cu normele igienico-sanitare in vigoare.

 

Masa se poate servi atât în interior, într-un spațiu special amenajat, dar și în exterior, pe oricare dintre cele două terase ale căminului, în funcție de preferințe și de mobilitatea fiecărui vârstnic.

 

În funcție de nevoi, fiecare bătrân primește asistenta atât pentru deplasare, cât și pentru servirea mesei propriu-zise.

 

Relaxare şi timp liber

 

Fiecare rezident alege să își petreacă timpul liber așa cum își dorește. Indiferent de vreme, noi avem soluția potrivită.

 

În interior avem o cameră de zi spațioasă cu canapele confortabile, măsuțe de ceai, televizor și un șemineu. Pereții sunt pictați în tonuri calde care au efect terapeutic, relaxează și întregesc imaginea de încăpere liniștită de acasă.

 

În zilele frumoase, vârstnicii se pot relaxa și bucura de soare pe oricare dintre cele două terase ale căminului. Cea de la parter are 70 de metri pătrați și este dotata cu mese cu scaune şi balansoare, un loc ideal pentru odihnă şi socializare.

 

Etajul mansardat are o terasa exterioara acoperită de 50 de metri pătrați și reprezintă un loc excelent unde să te bucuri vara de aerul proaspăt de pădure.

 

Căminul mai are și o curte cu spațiu verde de aproximativ 200 de metri pătrați.

 

Accesibilitate

 

Căminul de bătrâni este dotat cu un elevator pentru scări cu fotoliu performant pentru persoanele cu dizabilități si nedeplasabile. Elevatorul poate fi acționat atât de către persoana însăși prin comanda din brațul de sprijin, cât și de o altă persoană prin radiotelecomanda.

 

Serviciile complete de cazare

 

  • Masă: 3 mese principale si 2 gustări personalizate in funcție de afecțiuni, regimul fiecărui rezident și recomandarea medicului specialist;
  • asistenta la servirea mesei si pentru activitățile zilnice;
  • îngrijire personala: Igienizare si toaletare zilnică și ori de cate ori este nevoie;
  • consultații periodice, oferite de medici specialiști în domeniul geriatriei, neurologiei, cardiologiei, psihiatriei și psihologiei;
  • asistenta si supraveghere medicala permanenta prin asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare;
  • administrarea tratamentului medical conform schemei de tratament;
  • asigurarea primului ajutor si solicitarea serviciului de ambulanta in caz de urgenta;
  • servicii de spălătorie, uscătorie și călcătorie;
  • activități socio-culturale si terapie ocupationala;
  • organizarea de evenimente diverse, jocuri, concursuri, petreceri si serbări ale zilelor de naștere și de nume.

 

Află mai multe despre căminul de bătrâni luând legătura cu noi. Ne poţi contacta oricând folosind formularul de contact.